tiistai 5. toukokuuta 2009

Fyysistä komediaa

Eilisen illan elokuva oli Sandra Bullockin tähdittämä Miss Kovis. Leffa kuului siihen konseptiin, jossa pääosaa esittävä näyttelijätär jättää kulmakarvansa nyppimättä ja hiuksensa harjaamatta ja käyttää laseja ja on näin ollen "ruma", mutta sitten hänet syystä tai toisesta stailataan (eli laitetaan meikit, asetellaan kutrit ja tungetaan nättiin pikku mekkoon) ja sitten hän onkin kaunis ja seksikäs. Ei siitä sen enempää.

Toissapäivänä katsoin muuten elokuvan Perjantai on pahin, jossa äiti ja tytär joutuvat toistensa kroppiin. Idea on siis tavallaan hyvin samanlainen kuin 13 ja risat elokuvassa: henkilö joutuu "väärän" ikäiseen kehoon ja siitä seuraa kohellusta ja kommellusta. Näyttelemisestä pidin tässä Jamie Lee Curtisin ja Lindsay Lohanin elokuvassa kuitenkin enemmän. Fyysinen komiikkakin oli jotenkin vähäeleisempää ja tasapainoisempaa.

Fyysinen huumori on kivaa! Voi kun olisi parempia tilaisuuksia itsekin sitä harrastaa. Ehkä saan sellaisen perjantaina, jos uskaltaudun pelaamaan jalkapalloa.

Ei kommentteja: